U svojoj tvrtci morate koristiti barem jedan uređaj za ispis. No jeste li se ikad zapitali koliko vremena i truda treba za pravilno upravljanje pisačem? Čak i ako unajmite printer? Od servisera koji su odgovorni za održavanje, dijelove i popravke, instalaciju, programiranje i nadogradnje, do kupnje uložaka i papira za ispis. Sve u svemu, dugotrajno je i skupo za tvrtku ili pojedinca koji moraju osigurati nesmetan rad pisača.

Kako bismo vam pružili ugodno i lagano korisničko iskustvo za ispis u boji, u Optiprintu smo razvili rješenje koje nudi više od samog najma pisača.

 

Integrirano upravljanje uslugama ispisa – Optiprint rješenje

Usluge upravljanog ispisa kombinirane su usluge i prilagođena rješenja u svrhu optimizacije i praćenja ispisnih aktivnosti u firmi. Ovom uslugom poboljšavamo korisničko iskustvo i postižemo uštede optimiziranjem uređaja instaliranih u svakom odjelu tvrtke. Usluga uključuje procjenu i optimizaciju potrošnje ispisa, instalaciju, održavanje hardvera i srodnih materijala.

U Optiprint-u nudimo sveobuhvatno upravljanje uslugama tako što uključujemo održavanje pisača, sve rezervne dijelove te nikad prazan spremnik s tintom u usluzi najma pisača. Usluga najma pisača također uključuje sveobuhvatnu podršku, trenutno daljinsko tehničko rješavanje i responzivnu uslugu koja u većini slučajeva rješava probleme u roku od 8 sati. Po želji kupci mogu kod nas naručiti visokokvalitetni papir za tisak.

Optimizacija ispisa pažljivošću njegove upotrebe

Svrha upravljanih usluga ispisa je optimizacija ispisa i jednostavnost za upotrebu.  Optimizacija je osmišljena da pomogne na najbolji način iskoristiti pisač dodijeljen svakom odjelu u tvrtki. Uređaj se koristi maksimalno i trošak njegove uporabe prilagođava se u skladu s tim.

Kako upravljanje uslugama ispisa stvarno funkcionira?

Kada posjetimo tvrtku:

  • procjenjujemo upotrebu pisača ili višenamjenskih uređaja koji su trenutno u upotrebi.
  • zatim na temelju podataka procjenjujemo potrošnju ispisa u tvrtki.
  • na razini svakog odjela procjenjujemo potrebe za tiskom.
  • sastavljamo optimalnu shemu odabranih pisača ili višenamjenskih uređaja po odjelima i distribuiramo ih prema potrošnji.

Ovim se pristupom izbjegava instalacija pisača čija se funkcionalnost ne iskorištava. Iako ovo osigurava bezbrižni ispis, tvrtka realno plaća samo onoliko koliko zapravo koristi pisače.

Usluga za veću produktivnost u tvrtki

Upravljane usluge ispisa povećavaju učinkovitost tvrtke, jer teže učinkovitom korištenju resursa tvrtke. Najveća dodana vrijednost je praktičnost i lakoća njegove uporabe. Upravljana usluga ispisa oslobađa tvrtku svih obveza povezanih s uređajem za tisak i njegovom uporabom. Zaposlenici su oslobođeni obaveza vezanih uz kupnju novih spremnika za boju, dogovaranje servisa i kupnje rezervnih dijelova. Stoga zaposlenici mogu biti u potpunosti posvećeni svom poslu. Tvrtka unaprijed planira troškove tiska koji se određuju mjesečno po fiksnoj cijeni.

Upravljanje uslugom ispisa – Optiprint više je od samog najma pisača!

Upravljanje uslugama ispisa više je od samog najma pisača, jer je to sve u jednom. Troškovi najma Optiprint rješenja uključuju troškove instalacije pisača, njegovog održavanja, servisiranja i zamjene svih rezervnih dijelova. Rješenje također uključuje spremnike beskonačne boje i sve troškove za ponovno punjenje istih. U Optiprintu smo razvili informacijski sustav povezan s aplikacijom Mighty Fields putem kojeg nudimo dijagnostiku, preventivni pregled i učinkoviti servis printera čak i na daljinu.  Rješenje za male, srednje i velike tvrtke Rješenje Optiprint idealno je za širok raspon korisnika. Nudimo jednostavne pisače, višenamjenske uređaje i velike fotokopirne strojeve. Naše rješenje je pogodno za: • Poduzetnike i neovisne izvođače  • Mikro poduzeća • Mala poduzeća• Srednja poduzeća• Velike tvrtke

Treba li i vaša tvrtka razmisliti o angažiranju rješenja Optiprint?

Pisači postaju pristupačniji, ali ispis u boji i dalje je preskup za mnoge tvrtke. U Optiprintu nastojimo pružiti bezbrižno iskustvo ispisa u boji koje korisnika oslobađa svih briga. Korisnik bezbrižno ispisuje, mi se brinemo za sve ostalo!

Budući da vjerujemo u kvalitetu naše usluge, nudimo 14-dnevno besplatno i neobvezujuće probno razdoblje za upotrebu pisača ili višenamjenskog uređaja. Vjerujemo da je ovo najbolji način izgradnje povjerenja. Vaša tvrtka ne snosi nikakav rizik.

Prednosti najma rješenja Optiprint

Iznajmljivanje rješenja Optiprint jednostavno je i ne zahtijeva početna ulaganja. Fiksna cijena mjesečnog najma uključuje pisač ili višenamjenski uređaj, sveobuhvatnu podršku i održavanje. Prednosti najma su:

  • Nema početnog ulaganja
  • Optimizacija ispisa u tvrtci
  • Dizajnirajte isplative pakete na temelju kombinacije pisača koje iznajmljujete
  • Fiksna mjesečna najamnina i kontrola troškova ispisa
  • Uključen beskonačni spremnik boje
  • Beskrajno skeniranje
  • Uključeno održavanje pisača ili višenamjenskih uređaja
  • Odgovorna  i učinkovita IT podrška.

 

Uvjerite se u kvalitetu naše usluge i naručite pisač u boji ili višenamjenski uređaj za testiranje, besplatno i bez obveze!

Želimo vam ugodno i bezbrižno korištenje pisača!