Međunarodni dan žena (IWD) je globalni praznik koji se slavi svake godine 8. ožujka u znak sjećanja na kulturna, politička i socioekonomska dostignuća žena. Također je središnja točka u pokretu za ženska prava, privlačeći pozornost na pitanja kao što su ravnopravnost spolova, reproduktivna prava te nasilje i zlostavljanje žena.

Dan žena važan je dan za Optiprint. Pogotovo zato što ističe važnost žena u uslužnom sektoru, gdje prevladavaju muški zaposlenici. Optiprint zapošljava do 30% žena, koje ne rade samo u administrativnim i organizacijskim odjelima, već I u tehničkim odjelima, informatičkom savjetovanju i proizvodnji.

U Optiprintu je Dan žena posvećen odavanju počasti važnim ulogama žena u društvu i poslovanju. Zaposlenici Optiprinta govore su o važnosti raznolikosti i zadovoljstvu poslom.

Vjerujemo da različitost vodi naš rad. Ravnoteža spolova pomaže u pronalaženju organizacijskih rješenja, razvoju boljih inovacija i posljedičnom uspjehu na radnom mjestu“, rekla je Tamara Buhin, voditeljica razvoja franšize.
Bez obzira na spol i druge kategorije od kojih ljudi rade stereotipe, od neprocjenjive je važnosti biti svjestan slobode svojih izbora, kako u osobnom tako i u poslovnom svijetu“, Živa Lacko, voditeljica franšize.

Optiprint slavi tjedan žena. Zato svim ženama na Dan žena nude posebnu ponudu:

✅ 1-mjesečna besplatna proba višenamjenskog uređaja.
✅ Beskonačan uložak u boji
✅ Isporuka uređaja i njegova ugradnja s beskonačnim uloškom
✅ Tisak i kopiranje u boji
✅ Neograničeno skeniranje
✅ Skeniranje na poštu, Wi-Fi i USB povezivanje
✅ Uključena sveobuhvatna podrška i usluga
✅ POKLON: Omot papira

Iskoristite ponudu i pošaljite zahtjev na ovoj poveznici. Unesite “Dan žena” u polje promotivnog koda. Ponudu možete dogovoriti i telefonski s Optiprint prodajnim savjetnicima. Nazovite ih na 01 7987 500. Svoj zahtjev možete poslati i na e-mail adresu prodaja@optiprint.hr. U e-mailu navedite “dan žena”.

Ženska se ljepota ne ogleda na njenom licu, već u njenoj duši. Njezina strast leži u brizi s puno ljubavi. A ljepota žene raste s godinama.

(Audrey Hepburn)

*Akcija vrijedi samo u tjednu od 7. ožujka 2022. do 11. ožujka 2022.