Sanjate li o ljetnoj slobodi, plavetnilu mora, svježem morskom zraku i sunčevim zrakama koje griju vaše lice? …

… Naravno, čeka vas bezbrižan odmor. No, jeste li ikada razmišljali da i u svom uredu stvorite bezbrižnu atmosferu?

Mi u Optiprintu Vas možemo savjetovati. Slijedite dolje navedene savjete koji će pridonijeti vašoj dobrobiti tijekom ljetnih mjeseci. Sada ćete se u uredu osjećati gotovo jednako dobro kao na odmoru!

Klima uređaji

Vrući ljetni mjeseci donose vrućine i jednostavno ne možete bez klima uređaja! Ohladite se i pobrinite se da imate odgovarajuću ventilaciju kako biste se mogli koncentrirati i opustiti tijekom rada.

Aparat za ledenu kavu

Ovo čini čuda! Koristite aparat za kavu, dodajte malo pjene i kockice leda. Uz jutarnju ukusnu ledenu kavu posao postaje pravi užitak!

Prostor za bezbrižna druženja

Čajna kuhinja ili uredski prostor koji je savršen za opuštanje. Deset minuta za neformalni razgovor uz jutarnju kavu izmami osmijeh na lice zaposlenika. A što bi moglo biti bolje od nasmijanih ljudi koji su uzbuđeni zbog rada u uredu?

Udobna uredska stolica

Kvalitetan položaj po ljeti, bez bolova u donjem dijelu leđa. Udobna stolica treba poticati pravilno sjedenje, biti opremljena kotačima i podesiva po visini. Dobra podrška leđima je vrlo važna.

Uredan radni prostor

Za učinkovitiji rad pobrinite se da radno područje bude što urednije, a radni stol uredan. Za manje stresa i umirujući učinak, ukrasite prostor biljkama. Ovo će također potaknuti vašu kreativnost. Kako sjećanje na vaš odmor ne bi izblijedjelo prebrzo, isprintajte svoju fotografiju s odmora u boji i uljepšajte svoj ured.

Besprijekoran pisač

Jedan od najvećih problema u modernim uredima je nepouzdan pisač, koji se obično pokvari baš kada vam je najpotrebniji. Ne brinite, umjesto da brinete o jamstvima ili kupnji potrošnog materijala, brigu oko održavanja pisača prepustite nama.

Već 12 godina Optiprint pruža bezbrižni najam pisača za više od 4000 kupaca u Sloveniji i inozemstvu.

Možete birati između širokog spektra pisača i višenamjenskih uređaja.
No, svima im je jedno zajedničko: BESPLATNI ISPISI, KOPIRANJE I SKENIRANJE TIJEKOM LJETA 2022. Odaberite pisač s Opti S, Opti M i Opti L paketima i besplatno ispisujte cijelo ljeto (od 1.7. do 31.8.2022)!

Ljetna kampanja uključuje *:
✅ BESPLATNI LJETNO PRINTANJE, KOPIRANJE I SKENIRANJE
✅ Iznajmite printer ili višenamjenski uređaj
✅ Neograničena tinta u boji
✅ Isporuka i montaža uređaja
✅ Ispis i kopiranje u boji
✅ Neograničeno skeniranje
✅ Skeniranje na poštu, Wi-Fi i USB povezivanje
✅ Sveobuhvatna podrška i usluga

Iskoristite Optiprintovu ponudu i pošaljite zahtjev putem ove poveznice. Unesite “Brezbrižno ljeto 2022.” u polje za promotivni kod.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite našim prodajnim konzultantima: prodaja@optiprint.hr, 01 7987 500. 

Želimo vam bezbrižno ljeto, čak i ako sjedite u uredu!

* Akcija uključuje inkjet / inkjet uređaje.

* Akcija vrijedi samo za nove uređaje uz potpis ugovora na godinu dana.