Stvaramo trendove budućnosti

Pouzdanost

Bili smo prvi na slovenskom tržištu koji su razvili i uveli inovativna rješenja koja vode u drastično smanjenje troškova printanja. Zahvaljujući našim višegodišnjim iskustvima i širokoj franšiznoj grupi, smatramo se za pouzdanog poslovnog partnera. Na osnovi dugoročne usmjerenosti u stvaranje optimalnih rješenja printanja, našim poslovnim korisnicima omogućavamo kvalitetne usluge i proizvode koji su uvijek u koraku s vremenom.

Pošten odnos i kvalitetno partnerstvo

Cijenimo i nastojimo sa svim poslovnim partnerima imati pošten in kvalitetan odnos koji se temelji na povjerenju i etici. Pomoću prilagođavanja individualnim korisnicima i s kvalitetnim uslugama stvaramo te održavamo dobre odnose sa zadovoljnim poslovnim partnerima – vjeruje nam više od 2.500 poslovnih subjekata.

Neprestan razvoj

Neprestana poboljšanja i praćenje tehnološkog napretka su strast koja je u našoj tvrtki prisutna od samog početka. Pomoću razumijevanja potreba naših partnera smo osnovali grupu nadarenih stručnjaka koji svakodnevno pokušavaju poboljšati naše usluge i iskustva naših partnera.

Najam pisača i
višenamjenskih uređaja u boji

Bezbrižno
printanje u boji

Ekološko rješenje
za svaki ured

Profesionalan i učinkovit
servis i podrška