Zašto izabrati Optiprint najam uređaja umjesto kupovine pisača?

Sveobuhvatno rješenje

Fiksni mjesečni najam uključuje uređaj, montiranje, održavanje i podršku, rezervne dijelove i uloške za boju te određeni broj ispisa u boji ili crno-bijelo. S našom cjelokupnom uslugom riješiti ćete se svih briga oko printanja.

Bezbrižan ispis u boji

Printanje u boji je obično 5 do 8 puta skuplje od crno-bijelog printanja. S razvojem našeg sustava je printanje u boji dobilo istu cijenu kao i crno-bijelo printanje. Vraćamo boju nazad u poslovanje.

Efikasna i brza korisnička podrška

U jednom radnom danu popravimo preko 95% prijavljenih pogrešaka diljem Hrvatske. Naša aktivna tehnička ekipa pokazuje iznimno brzo vrijeme odaziva te na taj način osiguravamo nesmetano poslovanje.

Besplatno testiranje

Nudimo besplatni, neobvezujući testni period naše usluge kako biste se uvjerili da je naše rješenje idealno za Vaše poslovanje.

Ekološki osviješteno rješenje

Zahvaljujući našem razvoju, pisač, bez obzira na broj ispisa, upotrijebi jedan set uložaka kako ih Vi ne biste morali mijenjati. Sa svakim novim korisnikom, smanjujemo broj bačenih uložaka i tonera te na taj način čuvamo okoliš.

Garantirana ušteda

Dizajnirali smo model poslovanja koji našim korisnicima osigurava kontrolu nad troškovima ispisa te ih ujedno i smanjuje – čak do 80%. S Optiprint rješenjem štedite i vrijeme i novac.

Bez ugovornih obveza

Poslovni svijet je pun brzih i neočekivanih promjena koji zahtijevaju fleksibilnost kod donošenja odluka. Razumijemo situaciju te osiguravamo ugovore bez dugoročnog vezanja.

Najam pisača i
višenamjenskih uređaja u boji

Bezbrižno
printanje u boji

Ekološko rješenje
za svaki ured

Profesionalan i učinkovit
servis i podrška