Naša priča

Tvrtka Optiprint, d.o.o. je ustanovljena 2009. godine s namjerom stvaranja dostupnih cijena te, za poslovne korisnike, bezbrižnog najma pisača i višenamjenskih uređaja u boji.

Uspješni poslovni model i sve veće zanimanje za naše usluge od strane poslovnih korisnika iz cijele Slovenije nas je potaknulo da, preko franšizne grupe, pokrijemo cijelu Sloveniju. S tim poslovnim modelom smo trenutno prisutni i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Austriji, Rumuniji i u Češkoj Republici.

Naši poslovni korisnici, na osnovi dovršenog franšiznog modela, mogu koristiti iste usluge bez obzira na to gdje se nalaze i kako je njihovo poslovanje organizirano. Neprestano težimo k razvoju naprednih načina printanja i poboljšanju radnih procesa koji zaposlenima i onima u franšizi olakšavaju rad, a strankama nude bolje usluge i dostupnije cijene.

Ponosimo se s iznimno zadovoljnim korisnicima koji šire dobar glas o nama te time pomažu pri stvaranju uspješne priče o našoj franšiznoj grupi.

Stvaramo trendove budućnosti

Pouzdanost

Bili smo prvi na slovenskom tržištu koji su razvili i uveli inovativna rješenja koja vode u drastično smanjenje troškova printanja. Zahvaljujući našim višegodišnjim iskustvima i širokoj franšiznoj grupi, smatramo se za pouzdanog poslovnog partnera. Na osnovi dugoročne usmjerenosti u stvaranje optimalnih rješenja printanja, našim poslovnim korisnicima omogućavamo kvalitetne usluge i proizvode koji su uvijek u koraku s vremenom.

Pošten odnos i kvalitetno partnerstvo

Cijenimo i nastojimo sa svim poslovnim partnerima imati pošten in kvalitetan odnos koji se temelji na povjerenju i etici. Pomoću prilagođavanja individualnim korisnicima i s kvalitetnim uslugama stvaramo te održavamo dobre odnose sa zadovoljnim poslovnim partnerima – vjeruje nam više od 2.500 poslovnih subjekata.

Neprestan razvoj

Neprestana poboljšanja i praćenje tehnološkog napretka su strast koja je u našoj tvrtki prisutna od samog početka. Pomoću razumijevanja potreba naših partnera smo osnovali grupu nadarenih stručnjaka koji svakodnevno pokušavaju poboljšati naše usluge i iskustva naših partnera.

Misija

Ne odustajemo od poslovnih prilika

Naša misija je ponuditi kvalitetne, ekološki prihvatljive i pristupačne cijene najma pisača u boji i višenamjenskih uređaja za sve poslovne korisnike.

Vizija

Težnja i volja vode do odličnih rezultata

Postati i ostati globalni lider u razvoju inovativnih rješenja za dovoz tinte te na području usluga najma pisača u boji i višenamjenskih uređaja.

Pitanja i odgovori

Kako mogu postati vaš korisnik?
Ispunite web formular a mi ćemo Vas u što kraćem roku kontaktirati i dogovoriti termin za besplatno testiranje.

Što dobijem u vašoj usluzi?
Fiksni mjesečni najam uključuje uređaj, montiranje, održavanje i podršku, rezervne dijelove i uloške za boju te određeni broj ispisa u boji ili crno-bijelo. Samo papir i struja nisu uključeni u cijenu najma.

Koliko dugo traje ugovor?
Nudimo najmove bez ugovorne obveze. U nekim slučajevima, ugovorna obveza ovisi o paketima najma. Kod kratkotrajnih ugovora naplaćujemo 210 kn + PDV te putarinu po prijeđenim kilometrima u skladu s važećim zakonom.

Koliko brzo možete doći u slučaju kvara?
Ugovorno se obavezujemo da ćemo kvar riješiti u roku od 48 sati nakon poziva. Više od 95% kvarova koje prijavite do 12:00 sati, bit će otklonjeni isti dan. Kvar koji prijavite nakon 12:00 sati, bit će otklonjen najkasnije sljedeći dan.

Je li najam moguć na ukupnom području Hrvatske?
Naša franšiza pokriva cijelu regiju i svi korisnici dobivaju jednaku uslugu, bez obzira na to odakle su.

Moramo li uređaj kupiti sami?
Ne, uređaj je uključen u cijenu najma. Pisači su poznatih marki. Naši savjetnici će vam pomoći oko odabira najboljeg pisača za Vas i Vaše potrebe.

Moramo li kupovati uloške za boju?
Ulošci za boju i druge potrepštine (osim papira i struje) već su uključeni u cijenu najma, zato ih ne plaćate dodatno.

Moramo li sami servisirati uređaje?
Fiksna cijena najma uključuje sve usluge popravaka, osim za otklanjanje pogrešaka uzrokovanih nesavjesnim ili nepravilnim korištenjem uređaja. U tom slučaju nesavjesne popravak naplaćujemo prema važećem cjeniku servisnih usluga.

Mediji o nama

Lipanj 2017

Postanite dio našeg uspješnog tima

Težimo osigurati našim zaposlenicima posao koji vole. Vjerujemo kako će svatko tko je strastven u svom poslu dati sve od sebe. Kao brzorastuća tvrtka, uvijek smo u potrazi za mladim talentima. Želite li nam se pridružiti?

 

Trenutno nemamo slobodnih radnih mjesta. Ukoliko nam želite poslati CV za buduća radna mjesta, molimo Vas da pošaljete mail na info@optiprint.hr.

Najam pisača i
višenamjenskih uređaja u boji

Bezbrižno
printanje u boji

Ekološko rješenje
za svaki ured

Profesionalan i učinkovit
servis i podrška